Arkiv

OK-avisen kan ses her

DMF's forretningsudvalg og forhandlingsudvalg anbefaler at stemme "ja" til overenskomst resultatet. Se forligets indhold i OK-avis, og læst kommentarene.

Se mere

Ny overenskomst

Overenskomst forhandlingerne 2013 kom i hus efter lange og svære forhandlinger, og nye forhandlinger i 2014 skal forberedes i løbet af efteråret.

Se mere

Årets Arbejdsmiljørepræsentant

Prisen som Årets Arbejdsmiljørepræsentant 2013. Så er det tid til at indsende kandidatforslag til den årlige konkurrence om prisen som Årets Arbejdsmiljørepræsentant i mejeribranchen.

Se mere

Læsestof til delegeretmødet

Den skriftlige beretning er klar til at blive udsendt. Danske Mejeristers Fagforening afholder den 4. oktober 2013 sit 25. delegeretmøde.

Se mere

DMF ønsker tillykke med valgene

Danske Mejeristers Fagforening ønske tillykke med valg og genvalg til Serviceforbundets ledelse

Se mere

Vindere af Danish International Dairy Contest d. 5-6 nov. 2013 i Herning


Se mere

DMF's nye vedtægter

Delegeretmødet ændrede vedtægterne og disse er nu renskrevet og godkendt af DMF's Landsbestyrelse. Medlemmerne kan naturligvis få vedtægterne tilsendt, såfremt man ønsker dette.

Se mere

App til både Andriod og Apple

Hjemmesidens nyheder kommer direkte til App'en, så medlemmerne altid kan være opdaterede.

Se mere

Få det fulde overblik over din pension på 5 minutter

Via PensionDanmarks hjemmeside kan du hurtigt få overblik over din pensionsordning. Bl.a. kan du se, hvor stor din opsparing er blevet, og hvad du kan forvente at få udbetalt, når du går på pension.

Se mere

Glædelig jul og godt nytår

Alle medlemmer ønskes hermed en glædelig jul samt et forhåbentlig godt nytår.

Se mere

Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2013

Årets Arbejdsmiljøkonference afholdt på Comwell i Kolding, torsdag den 28. november. Endda med rekort stort antal deltagere, der var tilmeldt 450.

Se mere

PensionDanmark reducerer medlemmernes omkostninger med 6 pct.

PensionDanmark sænker medlemmernes betaling til administration fra 396 til 372 kr. og styrker dermed sin position som landets mest omkostningseffektive pensionsselskab.

Se mere

OK-Avisen 2014

Fødevareforbundet NNF, 3F og DMF går samlet til forhandling. Nu for sjette gang

Se mere

Opstart af overenskomstforhandlingerne

OK14 blev skudt igang med de indlednende forhandlinger onsdag den 22. januar.

Se mere

Afrapportering fra arbejdsgrupper

Den 11. februar mødtes overenskomstparterne uden forhandlingsudvalg. Parterne afrapporterede fra følgende nedsatte arbejdsgrupper. Lærebøger til mejeristelever. Overenskomsttilhørsforhold for lager- og logistikelever. Redaktionelle ændringer.

Se mere

OK14 Logbog 3

Efter to dages lange forhandlinger om fællesoverenskomsten på mejeriområdet, er forhandlingerne afbrudt og der er ikke aftalt nye forhandlinger.

Se mere

Forlig på mejeriområdet

Efter godt 18 timers forhandlinger i forligsinstitutionen blev der indgået et forlig på fællesoverenskomsten mellem DI/MA og Danske Mejeristers Fagforening/Serviceforbundet, 3F og Fødevareforbundet NNF.

Se mere

Medarbejdere i mejeribruget var på briksen 6.500 gange i 2013

Godt 6.500 gange sidste år fik medarbejdere i mejeribruget glæde af forebyggende behandling hos en kiropraktor, massør, fysioterapeut eller zoneterapeut via Pensi-onDanmark Sundhedsordning.

Se mere

OK-Avisen Marts

Helbredskontrol til alle, højere tillæg, udvikling af fritvalgskontoen, en ny samarbejds- og udviklingsfond og bedre forhold under barsels- og forældreorlov. Der er mange stærke elementer i den nye 3-årige overenskomst for de 4.500 mejeriansatte.

Se mere

OK14 resultatet er nu til urafstemning

Nu har medlemmerne af Danske Mejeristers Fagforening mulighed for at afgive deres stemme i forbindelse med overenskomst fornyelsen. Det er vigtigt at stemme, så forhandlingsudvalget kan vide om den rigtige vej er valgt.

Se mere

Stressramte medlemmer kan få hjælp via PensionDanmark

15,8 pct. af de beskæftigede i Danmark har et højt stressniveau. Det viser tal fra Den Nationale Sundhedsprofil 2013, som blev offentliggjort for nylig. For de medlemmer af Danske Mejeristers Fagforening, som rammes af stress, er der hjælp at hente i pensionsordningen i PensionDanmark. Den indeholder nemlig en telefonrådgivning, som giver medlemmerne mulighed for at tale med en psykolog om problemer med f.eks. stress, uanset om det er arbejdsrelateret eller ej.

Se mere

Feriefonden informerer

Sæsonen 2014. Leje af feriehus med op til 50% rabat. Feriefonden er klar til at tage imod glade gæster fra og med den 28. marts, og det endda fra priser helt ned til kr. 165,-/dag.

Se mere

Lønskema marts 2014

Se den nye lønskema for marts 2014

Se mere

Lars og Søren

Danske Mejeristers Fagforening, DMF, kunne i 2013 for andet år i træk notere medlemsfremgang. Bislev Mejeri er en af DMF’s højborge, som har oplevet markant fremgang i medlemstallet. Kollegerne vælger at stå sammen med andre faglærte.

Se mere

Ungdoms arrangementet udskydes

Arrangementet flyttes frem til efter sommerferien. DMF ungom har desværre været nød til at flytte gokart Le Man løbet pga. for få tilmeldinger. Arrangementet er IKKE aflyst, men blot flyttet længere frem. Lige så snart datoen kendes vil den blive offentlig gjort.

Se mere

Ungdommen skal kører Le Mans

Samtlige DMF medlemmer under 30 år, har nu mulighed få at blive Le Mans vinder. DMF Ungdom arrangere Gokart Le Mans i Odense den 8. september 2014 kl. 18.30.

Se mere

Kære medlemmer

Sommer og ferie hænger sammen, og jeg vil hermed ønske dig og dine en rigtig god sommerferie.

Se mere

Tillidsvalgte på skolebækken

Tillids-, Arbejdsmiljø-repræsentanter og afdelingsbestyrelsesmedlemmer har tilmeldt sig DMF kurset 2014, som i år afholdes på Kærneland i dagene 20. og 21. august.

Se mere

Jeg var bare...

DMF-medlem Niels Aage Simonsen har været på læse-stave-kursus.

Se mere

Landsmejeriudstillingen

Danske Mejeristers Fagforening vil igen være at finde på landsmejeriudstillingen, eller som det rettere hedder Internationel Food Contest, der foregår i dagene 28. - 30. oktober Mejeriudstillingen er del af fødevaremessen FoodTech '14

Se mere

Kandidater til prisen som Årets Arbejdsmiljørepræsentant 2014

Så er det igen tid til at indsende kandidatforslag til den årlige konkurrence om prisen som Årets Arbejdsmiljørepræsentant i mejeribranchen.

Se mere

Pokerturnering

HUSK tilmelding til pokertunering den 22. november 2014. SENEST fredag den 14. november.

Se mere

Nyvalgt tillidsmand

Medlemmerne af Danske Mejeristers Fagforening på Esbjerg mejeri har fået valgt deres egen tillidsrepræsentant. Dermed er Carsten Hinrichsen den første DMF tillidsmand på Esbjerg mejeri.

Se mere

Ung TR i spidsen for mejerister

Det gælder om at være åben

Se mere

8288 besøgende til landsmejeriudstillingen

DMF fik mange besøg i forbindelse med Food Contest, og vi fik talt med rigtig mange medlemmer.

Se mere

Positiv medlemsudvikling

Jeg har lige underskrevet gavekort nr. 100 i 2014. DMF forsætter den positive medlemsudvikling der været siden 1/1 2012.

Se mere

Pension er blevet varmt samtaleemne på Bislev Mejeri

Mejeristerne på Bislev Mejeri taler stadig oftere om pensionsordningen. Den øgede pensionsinteresse er en generel tendens, viser PensionDanmark-undersøgelse.

Se mere

Pligter og rettigheder

Når man har overtid, har man naturligvis også ret til at få løn for præsteret arbejdstid. Danske Mejeristers Fagforening har lige haft en sag på et mejeri, hvor man havde indført en praksis om at overarbejde under 15 minutter ikke blev udbetalt.

Se mere

Efteruddannelse for mejerister

Efteruddannelsesforløbet for mejerister tager afsæt i en række af de krav og udviklingstendenser, som præger mejeriindustrien. Uddannelsen er dynamisk og praksisorienteret og giver dig et markant fagligt og personligt kompetenceløft, der klæder dig på til fremtiden.

Se mere

Glædelig jul og godt nytår

Du og din familie ønskes hermed en glædelig jul, og et godt nytår. Det har igen været et spændende år for DMF, med en positiv medlemsudvikling.

Se mere

”Årets tillidsrepræsentant”

DMF´s landsbestyrelse har besluttet at vi gerne vil kåre ”Årets tillidsrepræsentant” i DMF,

Se mere

Mejeribranchens Fællesoverenskomst 2014-2017


Se mere

Bestem selv, hvordan pensionen skal udbetales

Med pensionsordningen i PensionDanmark kan du nu få udbetalt din pension, næsten som det passer dig.

Se mere

DMF har medlems fremgang

For tredie år i træk havde Danske Mejeristers Fagforening medlemsfremgang i det forløbne år. Fremgangen i 2014 var på godt 7 procent.

Se mere

Hjælp til langtidssyge medlemmer

Med et nyt team af erfarne sygeplejersker udvider og forbedrer PensionDanmark nu sin sundhedsordning til gavn for langtidssyge medlemmer.

Se mere

Hvad er overenskomst eller lovgivning

En god måde at starte en drøftelse blandt mejerielever er spørgsmålet om hvad der er overenskomst eller lovgivnings bestemt. Men ikke mindst hvilke rettigheder har jeg som mejerielev.

Se mere

Medarbejdere i mejeribruget var på briksen 8.000 gange i 2014

Godt 8.000 gange sidste år fik medarbejdere i mejeribruget glæde af forebyggende behandling hos en kiropraktor, massør, fysioterapeut eller zoneterapeut via Pensi-onDanmark Sundhedsordning.

Se mere

Saml din opsparing

Saml dine pensionsopsparinger og få 70.000 kr. ekstra i pension. Har du flere pensionsopsparinger? Så kan det være en fordel at samle dem ét sted. Du får bedre overblik og undgår at betale for at få din pension administreret flere steder.

Se mere

Nu er det sidste chance...

Bestyrelsen i Feriefonden har en forventning om at kunne sælge Kærneland i løbet af

Se mere

God sommer til alle medlemmer af DMF

Jeg ønsker alle medlemmer en rigtig god og velfortjent sommerferie. DMF holder IKKE ferie lukket, selv om jeg selv holder ferie i ugerne 28 - 30

Se mere

PensionDanmark Sundhedsordning holder sommerferie i ugerne 29-31

Medlemmernes sundhedsordning i PensionDanmark giver adgang til forebyggende behandlinger på over 120 sundhedscentre fordelt over hele landet. Men i sommerfe-rien vil de fleste sundhedscentre have lukket i ugerne 29-31.

Se mere

Mejeristens nye efteruddannelsesmulighed

I løbet af efteråret starter et helt tiltag omkring et efteruddannelses initaritiv, der giver den faglærte mejerist et kompetence løft.

Se mere

Faglig konsulent i Danske Mejeristers Fagforening

Landsbestyrelsen har besluttet at det faglige arbejde skal styrkes. Øget arbejdspres og ønsket om at gøre det endnu bedre for DMF´s medlemmer og tillidsvalgte, søger DMF derfor efter en faglig konsulent.

Se mere

Benny sætter ord på arbejdslivet som mejerist

Benny Pedersen har arbejdet som mejerist og procesoperatør –

Se mere

Endrup Mejeri føler sig frem

På verdens ældste af sin slags stikker mejeristen stadig sin klo i mælkekarret. Her satses på rene, lokale råvarer, og der lyttes til kunderne. -- Artikel fra Bramming Ugeavis--

Se mere

Formand Lars Gram fylder 50 år den 5 maj 2017

Reception Den 5. maj kl: 11:00 - 15:00 Frichsparken indgang 38M 8230 Åbyhøj

Se mere

De Tester Deres Arbejdsplads

RØDT FOR SKIDT, GRØNT FOR GODT Fællestillidsrepræsentant Günther Mortensen trykker på den grønne knap for god trivsel.

Se mere

En dygtig fagforeningskæmpe er faldet

Det er med stor sorg at DMF modtog den triste meddelse om at Serviceforbundets forbundssekretær Toni Vagn Rytkønen er afgået ved døden efter kort tids sygdom.

Se mere

Keld Madsen

Valget som Årets TR i DMF er faldet på Fællestillidsrepræsentant Keld Madsen fra Kerry Ingrediens i Glamsbjerg.

Se mere

Få mere ud af pensionsordningen

Måske kan du få mere ud af pensionsordningen i PensionDanmark? Tjek dine forsik-ringer, og tilpas dem efter behov.

Se mere

200 tillidsvalgte fik update på pensionen

200 tillidsrepræsentanter blev opdateret om pensionsordningen i PensionDanmark på det årlige TR-Forum.

Se mere

Flere år på jobbet – dit sikkerhedsnet fortsætter

Medlemmerne skal fremover blive flere år på arbejdsmarkedet. Derfor har Pen-sionDanmark sikret, at de også er forsikret tilsvarende længere, hvis uheldet er ude.

Se mere

Julen 2015

Glædelig Jul, og et Godt Nytår

Se mere

SKULDERKLAP TIL TOM

Tom Jürgensen blev behørigt hyldet af sine kolleger, da han kom tilbage til mejeriet i Sønderjylland.

Se mere

PensionDanmark sænker omkostningerne med 12 pct.

PensionDanmark sænker administrationsomkostningerne med 12 pct. i 2016 til 297 kr. pr. medlem. På tre år er omkostningerne reduceret med i alt 25 pct.

Se mere

Hvem er bedst

DMF afholder pokerturnéring den 3. juni 2016 på kontoret i Århus. Hvem er den bedste DMFér til poker og dermed løber med pokalen.

Se mere

Tidligere mejerist Tage Larsen

Pensionist fortæller om, hvordan pensionsopsparingen giver ham et godt supplement til folkepensionen

Se mere

31 elever i en klasse - det er for mange

Mejerist-eleverne på Kold College i Odense fik orientering om fagforeningens og TR/AMR’ers arbejde, derefter gennemgik de ”Er du OK?”-testen

Se mere

Flere medlemmer bruger deres sundhedsordning

Stadig flere medlemmer bruger mulighederne for at få hjælp via deres sundhedsordning, viser en ny undersøgelse fra PensionDanmark.

Se mere

Mindst 500.000 kr. i dødsfaldsdækning

Som medlem i PensionDanmark er dine efterladte sikret et mindstebeløb via pensionsordningen, hvis du dør før pensionsalderen.

Se mere