Feriefonden_2014

Feriefonden informerer

Sæsonen 2014. Leje af feriehus med op til 50% rabat. Feriefonden er klar til at tage imod glade gæster fra og med den 28. marts, og det endda fra priser helt ned til kr. 165,-/dag.

Feriefonden informerer

Sæsonen 2014.

Leje af feriehus med op til 50% rabat.

Feriefonden er klar til at tage imod glade gæster fra og med den 28. marts, og det endda fra priser helt ned til kr. 165,-/dag.

Se prislisten og de nye rabatter på /feriehuse.aspx.

Husk at leje af feriehus nu er efter først til mølle princippet, og at ALLE medlemmer af Serviceforbundet kan leje. (Det gælder også alle ansatte i Serviceforbundet).

Historien skal snart skrives om, men.
Delegeretmødet i oktober måned sidste år, traf den svære beslutning at Kærneland skal afhændes. Beslutningen var svær fordi der er tale arvesølv, og at der er rigtig mange medlemmer som har gode minder forbundet med Kærneland.
Bestyrelsen i Feriefonden vil frem til et salg arbejde på at drive Kærneland i den oprindelige ånd, og sikre at gæsterne synes det for en uforglemmelig ferie på Kærneland.
Der arbejdes på at gøre Kærneland salgsklar, og dette arbejde kan sagtens tage op til 2 år.
Bestyrelsen agter ikke at forærer det hele væk, og derfor arbejdes der både med kommunen omkring en ny lokalplan, og udstykning af hele området.
Feriefonden vil forsætte også efter Kærneland er afhændet, men hvad skal ske efterfølgende er der endnu ikke taget stilling til.
Kærneland kan byde på 12 fine sommerhuse med plads til 6-7 personer, stort grønt område med masser af plads og dejlig legeplads med bl.a. hoppepude og svævebane.
En af Danmarks dejligste badestrande er kun fem minutters gang fra Kærneland, stranden kaldes endda Kærneland strand.
Der kan bookes op følgende måde.
Se forklaring på følgene link

/media/2065/Forklaring_til_booking_af_vores_feriehuse.pdf

På Feriefondens vegne

Lars Gram

Smiley De Vacaciones

Del på Facebook