Mange behandlinger

Medarbejdere i mejeribruget var på briksen 8.000 gange i 2014

Godt 8.000 gange sidste år fik medarbejdere i mejeribruget glæde af forebyggende behandling hos en kiropraktor, massør, fysioterapeut eller zoneterapeut via Pensi-onDanmark Sundhedsordning.

Pensiondanmark Artikel

I 2014 fik godt 900 medarbejdere i snit 9 behandlinger med PensionDanmarks sundhedsordning, som er en del af pensionsordningen for de fleste medarbejdere i mejeribruget.

Med ordningen kan man få behandlinger hos kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut og massør, hvis de har problemer og gener i led, muskler eller sener. Det sker på et af 120 sundhedscentre over hele landet, der drives af Falck Healthcare.

”Det er rigtig positivt, at medlemmerne bruger mulighederne i sundhedsordningen. Behandlingerne er med til at forebygge fysisk nedslidning, som er den hyppigste årsag til førtidspension blandt medarbejderne,” siger formand Lars Gram.

Flest fik kiropraktorbehandling for rygproblemer

6.000 medarbejdere i mejeribruget er omfattet af PensionDanmark Sundhedsordning. Den mest anvendte behandlingsform i 2014 var kiropraktik efterfulgt af massage, fysioterapi og zoneterapi. Det var oftest problemer i ryg og arme, som medarbejderne fik behandling for.

Fakta: Om PensionDanmark Sundhedsordning: 

  • Tværfaglige behandlinger ved problemer i led, muskler og sener. Garanteret behandling inden for fire døgn. Ingen lægehenvisning. Mere end 120 sundhedscentre fordelt over hele landet.

  • Hurtig diagnose. Hjælper dig med at finde ud af, hvad du fejler og sikrer, at du hurtigt kommer i gang med den rette behandling – uden unødig ventetid. Du vil igennem hele forløbet være i tæt kontakt med en sygeplejerske, som du altid kan henvende dig til. Læs mere på pension.dk/hurtigdiagnose.

Alle medlemmer i PensionDanmark har i øvrigt adgang til telefonisk sundhedsrådgivning, hvor der er adgang til bl.a. krisepsykologhjælp og misbrugsrådgivning. Læs mere og bestil tid på pension.dk/sundhed, eller ring 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.

Del på Facebook