Pension Danmark

Pension er blevet varmt samtaleemne på Bislev Mejeri

Mejeristerne på Bislev Mejeri taler stadig oftere om pensionsordningen. Den øgede pensionsinteresse er en generel tendens, viser PensionDanmark-undersøgelse.

DMF Lars Lund

Man kan oftere høre udtryk som afkast og aldersopsparing på Bislev Mejeri. Her er pension nemlig blevet et varmt samtaleemne blandt mejeristerne. Det fortæller næstformand Lars Lund, DMF, som selv er mejerist på Bislev Mejeri, og som fornylig deltog i PensionDanmarks årlige konference for tillidsrepræsentanter, TR-Forum, i Nyborg.

 

”Pension betyder mere, end man regner med derude. Det er et emne, der optager mine kolleger rigtig meget, og interessen er den højeste, jeg har oplevet i mine år på mejeriet,” siger Lars Lund.

 

Bislev Mejeri er ikke den eneste arbejdsplads, hvor pensionsinteressen er stigende. I en ny PensionDanmark-undersøgelse blandt tillidsrepræsentanter svarer 65 pct., at de ofte eller af og til taler med kollegerne om pensionsordningen. I en tilsvarende undersøgelse sidste år var tallet 58 pct. Samtidig svarer 49 pct. i den nye undersøgelse, at interessen for pension er stigende blandt kollegerne, mens kun 3 pct. oplever faldende interesse. 23 pct. vurderer, at interessen er uændret.

 

”Mine kollegers interesse for pensionsordningen er vokset, dels i takt med at deres opsparing også vokser, og dels pga. det store fokus på bl.a. senere tilbagetrækningsalder,” siger Lars Lund og tilføjer, at mejeristerne også er optaget af PensionDanmarks afkast og sundhedsordningen.

 

På årets TR-Forum blev Lars Lund og de øvrige ca. 240 deltagere opdateret på pensionsordningen i PensionDanmark. På dagen var der indlæg af bl.a. aldringsforsker Henning Kirk, og så fik deltagerne også en status på udviklingen inden for deres egne brancheområder.

Del på Facebook