Pensions update

200 tillidsvalgte fik update på pensionen

200 tillidsrepræsentanter blev opdateret om pensionsordningen i PensionDanmark på det årlige TR-Forum.

DMF Lars LundEn opsparing i hastig vækst. Forbedrede forsikringer, hvis uheldet er ude. Og flere muligheder inden for forebyggelse og sundhed. Pensionsordningen i PensionDanmark får stadig større betydning for medlemmerne både i arbejdslivet og i alderdommen, og det kan mærkes ude på arbejdspladserne. Sådan lød budskabet, da ca. 200 tillidsrepræsentanter for nylig var samlet til PensionDanmarks årlige konference for tillidsrepræsentanter, TR-Forum, i Nyborg.

En af deltagerne var Lars Lund, der er mejerist på Arla Foods i Bislev, hvor han har været tillidsrepræsentant i 15 år. Lars er også med i bestyrelsen i Danske Mejerister Fagforening og i branchebestyrelsen Det Grønne Område i PensionDanmark.

”TR-Forum er et godt sted at få seneste status på pensionsordningen, som jeg kan give videre til kollegerne. Mange interesserer sig for pension og har tjekket deres pension på PensionDanmarks hjemmeside. En del bruger også deres sundhedsordning og har haft stor glæde af den,” siger Lars Lund.

Muligheder i PensionDanmarks app

Han tror dog også, at endnu flere kan få glæde af mulighederne i pensionsordningen og nævner PensionDanmarks app som et oplagt sted for medlemmerne at logge ind.

”På app’en kan man fx tjekke sin opsparing og sine forsikringer, og man kan bestille tid til behandlinger i sundhedsordningen. Det kan mange flere få glæde af, siger Lars Lund.

På årets TR-Forum fik deltagerne en status på udviklingen i PensionDanmark generelt og inden for deres eget brancheområde. På forskellige sessions blev tillidsrepræsentanterne klogere på mulighederne inden for sundhed og forebyggelse, efteruddannelse og fleksibel tilbagetrækning. Og så var der indlæg med fokus på fællesskab af bl.a. roeren Eskild Ebbesen og afgående LO-formand Harald Børsting.

Fakta om PensionDanmarks app:

Med PensionDanmarks app til iPhone og Android kan du bl.a. følge med i indbetalingerne til din pensionsopsparing måned for måned, se størrelsen på din samlede opsparing og blive klogere på, hvordan du og din familie er sikret, hvis der sker dig noget alvorligt. Find app’en ved at søge på PensionDanmark i App-store eller Google-play.

Del på Facebook