Status på sundhedsordningen

Medarbejdere i mejeribruget var på briksen 6.500 gange i 2013

Godt 6.500 gange sidste år fik medarbejdere i mejeribruget glæde af forebyggende behandling hos en kiropraktor, massør, fysioterapeut eller zoneterapeut via Pensi-onDanmark Sundhedsordning.

I 2013 fik næsten 900 medarbejdere i snit 7 behandlinger med PensionDanmarks sundhedsordning, som er en del af pensionsordningen for de fleste medarbejdere i mejeribruget. 

Med ordningen kan man få behandlinger hos kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut og massør, hvis de har problemer og gener i led, muskler eller sener. Det sker på et af 120 sundhedscentre over hele landet, der drives af Falck Healthcare.

”Alle medlemmer i DMF, der arbejder på fællesoverenskomsten, har adgang til sundhedsordningen i PensionDanmark, og det er rigtig positivt, at de bruger mulighederne i ordningen. Her kan de tage fx rygproblemer i opløbet, inden det bliver alt for slemt. På den måde er ordningen med til at forebygge fysisk nedslidning, som er den hyppigste årsag til førtidspension blandt vores medlemmer,” siger formand Lars Gram.

Flest fik kiropraktorbehandling for rygproblemer

Knap 6.000 medarbejdere i mejeribruget er omfattet af PensionDanmark Sundhedsordning. Den mest anvendte behandlingsform i 2013 var kiropraktik efterfulgt af massage, fysioterapi og zoneterapi. Det var oftest problemer i ryg og arme, som medarbejderne fik behandling for.

Fakta: Om PensionDanmark Sundhedsordning: 

  • Tværfaglige behandlinger ved problemer i led, muskler og sener. Garanteret behandling inden for fire døgn. Ingen lægehenvisning. Mere end 120 sundhedscentre fordelt over hele landet.
  • Hurtig diagnose. Hjælper dig med at finde ud af, hvad du fejler og sikrer, at du hurtigt kommer i gang med den rette behandling – uden unødig ventetid. Du vil igennem hele forløbet være i tæt kontakt med en sygeplejerske, som du altid kan henvende dig til. Læs mere på pension.dk/hurtigdiagnose.

Alle medlemmer i PensionDanmark har i øvrigt adgang til telefonisk sundhedsrådgivning, hvor der er adgang til bl.a. krisepsykologhjælp og misbrugsrådgivning.

Læs mere og bestil tid på pension.dk/sundhed, eller ring 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.

PD Billede Sundhedsordn

Del på Facebook