Vision og formål

Identitet og værdier

Landsbestyrelsen arbejder løbene med at sikre medlemmernes løn, og arbejdsforhold. Dette arbejde tager udgangspunkt i formålsparagraffen og de værdier landsbestyrelsen mener DMF bygger på.

Formåls paragraffen:
At samle alle mejerister, procesteknologer med mejeri som speciale/mejeriteknikere, procesoperatører, mejerioperatører, elever samt øvrig mejeripersonale der arbejder på mejerier, mejeriselskaber og beslægtede virksomheder, hvor DANSKE MEJERISTERS FAGFORENING har overenskomst eller tiltrædelsesaftale og i samarbejde med SERVICEFORBUNDET at virke for de bedst mulige organisations-, arbejds-, løn-, miljømæssige og sociale forhold.

Vedtaget på delegeretmødet 2009.

Værdigrundlag:
DMF giver medlemmerne en professionel, troværdi og individuel behandling.

DMF’s valgte, medarbejdere og bestyrelse samarbejder dagligt på en ansvarsbevidst og social måde, for at varetage medlemmernes interesser.

DMF lægger stor vægt på at aftaler overholdes på en måde så ingen er i tvivl om, at DMF altid er loyal og ansvarsbevist.

I DMF lægger vi vægt på at de valgtes og ansattes uddannelse er på forkant med udviklingen.

Identitet:
DMF organiserer mejeripersonale, hvor det enkelte medlem er i centrum.

DMF arbejder for at styrke mejeristernes løn og arbejdsforhold, for på den måde at løfte alle ansatte i mejeribruget til et højere niveau.

Således vedtaget september 2010.

Del på Facebook

Fra Mejeri
Fra Mejeri
International Food 2 800X600
International Food 2 800X600
Arla 66 800X600
Arla 66 800X600
Kongressen Anno 1928
Kongressen Anno 1928