Sundhedsordning

Der er en sundhedsordning med i din pensionsaftale

PensionDanmark Sundhedsordning sikrer hurtig behandling af problemer i led, muskler og sener. Ordningen giver også adgang til tre typer rådgivning over telefonen: Krisepsykologhjælp, misbrugsrådgivning og vejledning om behandlingstilbud i det offentlige sundhedsvæsen.

 1006109 535462876510203 717288394 N

 

Bestil behandling på www.pension.dk/sundhed
Du kan få behandlet gener og problemer i led, muskler og sener. Det kan være problemer med ryg, skulder, nakke, iskias, knæ, albuer, håndled samt arm- og bensmerter.

Kvalificerede behandlere over hele landet
Du kan få behandling af en kiropraktor, fysioterapeut, massør og zoneterapeut. Når du bestiller tid første gang, skal du selv vælge den behandlingsform, du mener, kan løse problemet. Ved første behandling, bliver der lagt en plan på tværs af de fire behandlingsformer, som på den mest effektive måde løser problemet. Behandlingerne foregår på 120 sundhedscentre, som ligger over hele landet.

Ondt i ryggen og andre lignende tilstande går som regel ikke over af sig selv – så lyt til din krop. Hvis du tager problemerne i opløbet, kan du holde dig i gang på arbejdsmarkedet længere.

Du kan også få telefonrådgivning – ring på 7010 0806
Du kan også få telefonisk krisepsykologhjælp, misbrugsrådgivning og vejledning om behandlingstilbud i det offentlige sundhedsvæsen:

  • Krisepsykologhjælp: Du kan tale med en krisepsykolog, f.eks. ved en arbejdsulykke, mobning og stress. Du kan ringe døgnet rundt. I ikke-akutte tilfælde vil du få en telefonisk konsultation inden for tre dage – i akutte tilfælde vil du få rådgivning inden for fire timer.
  • Misbrugsrådgivning: Du kan få rådgivning om bekæmpelse af misbrug af alkohol, medicin og stoffer. Desuden kan du få rådgivning om muligheder for hjælp i offentligt og privat regi. Du kan ringe døgnet rundt, og du vil normalt få en telefonisk konsultation senest den førstkommende hverdag efter henvendelsen.
  • Guide til sundhedsvæsenet: Her kan du få vejledning om muligheder og regler i det offentlige sundhedssystem, f.eks. om ventetider og muligheder for genoptræning. Du kan ringe alle hverdage mellem kl. 8 og 21.

 

Hvis du har spørgsmål, kan du læse mere på www.pension.dk/sundhed.

Del på Facebook