Seneste nyt

95 års historie slutter her

Den 31. december 2018 lukker Danske Mejeristers Fagforening (DMF), og fra den 1. januar 2019 er vi en del af Fødevareforbundet NNF.

Se mere

Lars Lund og 250 tillidsvalgte blev opdateret på pensionsordningen

Lars Lund deltog den 9. oktober sammen med godt 250 TR-kolleger på PensionDan-marks årlige konference for tillidsrepræsentanter, TR-Forum.

Se mere

Besøg os på FoodTech messen den 13-15 november

Du er altid velkommen på vores stand på FoodTech messen i Herning den 13 - 15 november.

Se mere

DMF siger JA til kollektiv indmeldelse i Fødevareforbundet NNF

Med et overvældende flertal har medlemmerne af Danske Mejeristers Fagforeninger (DMF) besluttet at melde sig kollektivt ind i Fødevareforbundet NNF.

Se mere

Det er nu op til dig!

Du skal bestemme din og Danske Mejeristers Fagforening (DMF) fremtid. Brug din stemme og hjælp dig selv og dine kolleger ind i fremtiden.

Se mere

DMF søger om kollektiv indmeldelse hos Fødevareforbundet NNF

Medlemmerne af Danske Mejeristernes Fagforening (DMF) skal stemme om en nedlæggelse af deres fagforening og kollektiv indmeldelse i Fødevareforbundet NNF. Det har foreningens delegeretmøde besluttet.

Se mere

Hvilken vej skal DMF vælge?

Efter en åben debat om fordele og ulemper ved at indgå i Fødevareforbundet NNF, skal der ved delegeretmøde den 21. august besluttes hvilken vej DMF skal tage. Hvis mødet vælger at DMF skal gå NNF vejen, vil alle medlemmer blive spurgt i en urafstemning.

Se mere

DMF’s DNA skal med over i NNF

Det bliver en udfordring af få DMFs tætte sammenhold med, når foreningen skal sammenlægges med NNF. Men den kan også blive en stor styrke i den nye organisation.

Se mere

Tiden er moden

Forhandlingssekretæren i Fødevareforbundet NNF, Karl Ovesen, tror på, at man ved sammenlægningen af NFF og DMF nu står stærkere rustet mod fremtidens teknologiske og uddannelsesmæssige udfordringer.

Se mere

Drukner DMF’s værdier i Fødevarerforbundet NNF?

I efteråret 2017 afholdt DMF delegeretmøde, som lagde sporet for de kommende fire års arbejde, og det blev nedfældet i en vision for DMF. Hvad bliver der af alt det fornuftige værdiarbejde i en sammenlægning med Fødevareforbundet NNF?

Se mere

At skue fremtidens fagforening

Danske Mejeristers Fagforening arbejder med tanken om at indgå i et samarbejde med Fødevareforbundet NNF. Det vil blandt andet sikre bedre uddannelse og service til foreningens medlemmer.

Se mere

Skal vi være med i NNF eller blive i Serviceforbundet?

Det er det store spørgsmål delegeretmøde den 21. august skal tage stilling til og det er et afgørende øjeblik i vores lange og stolte historie.

Se mere

Årets pensionisttræf

DMF Pensionistklubben har været samlet til træffet 2018. Kærneland dannede igen rammen om et vellykket træf.

Se mere

Ny app fra PensionDanmark gør det nemt at tjekke pensionen

PensionDanmarks app kommer nu i en ny og forbedret udgave. App’en er enkel at bruge og målrettet dig, der vil have et hurtigt overblik over pensionsordningen. Fx i bussen, i kantinen, i sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Se mere

Afd. syd inviterer medlemmer på tur


Se mere

Generalforsamlinger 2018

De første 2 generalforsamlinger (Ribe og Syd) er godt overstået, vi glæder os over den større tilslutning i år, og ser desuden frem til de næste generalforsamlinger. Allerede i næste uge er det Nord d. 21/3 og Midt-Vest d.22/3 der afholder generalforsamling, håber på tilsvarende tilslutning og glæder os til at se jer alle

Se mere

Hvor meget står der på din pensionskonto i PensionDanmark?

Din pension voksede flot i 2017. I den årlige pensionsoversigt kan du se, hvor meget du har fået ind på pensionskontoen. Brug også anledningen til at tjekke dine forsikringer i pensionsordningen.

Se mere

Medlemmerne var på briksen 9.000 gange i 2017

9.000 gange i 2017 fik medarbejderne i mejeriindustrien, og hermed medlemmerne i DMF glæde af behandlinger via deres sundhedsordning i PensionDanmark. Det skete hos en kiropraktor, massør, fysioterapeut eller zoneterapeut. Behandlingerne er fordelt på 1.100 medlemmer, der i snit fik 8 behandlinger med sundhedsordningen.

Se mere

118.000 kr. ekstra på pensionskontoen i PensionDanmark i 2017

Medlemmer med pension i PensionDanmark kan glæde sig over, at pensionsopspa-ringen er vokset markant i 2017.

Se mere

Nyt hold mejerister

DMF ønsker de nye mejerister tillykke med veloverstået eksamen.

Se mere

Julehilsen

DMF ønsker alle en glædelig JUL og et godt NYTÅR

Se mere

Indbetal ekstra til din pensionsopsparing

Har du overvejet at indbetale ekstra til pensionen – fx på aldersopsparingen?

Se mere

Delegeret møde

Danske Mejeristers fagforening afholdte d. 1 oktober sit 26. Delegeret møde.

Se mere

TR Forum

Meget spændende dag på Hotel Legoland, hvor Pension Danmark afholdte deres årlige TR forum

Se mere

Nyt fra Pension Danmarks.

Pension Danmark sørger for, at langtidssyge får besked om mulighederne Pension Danmark sørger for, at langtidssyge medlemmer, der ikke selv er opmærksomme på mulighederne i sundhedsteamet, bliver kontaktet. Det sker via et samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, som har registreret medlemmer med mere end fire ugers sygdom. Dem sender styrelsen et brev, hvor de opfordres til at kontakte Pension Danmark om mulighederne i sundhedsteamet.

Se mere

Nu starter hold 3

I dag åbnes der for tilmelding til Efteruddannelsesforløbet for mejerister, hold 3 .

Se mere

Saml dine pensionsopsparinger

To ud af tre har pensionsopsparing i flere pensionsselskaber, viser en ny undersøgelse. Har du flere pensionsopsparinger? Så kan der være fordele ved at samle dem ét sted. Det er billigere for dig, og du får et bedre overblik over din pension.

Se mere

Lillebælt mejeri lukker

Arla Foods’ bestyrelse har besluttet at lukke Lillebælt Mejeri, der producerer hvidskimmeloste under Castello® varemærket. Produktionen af disse oste samles fremover på Arlas mejeri i Troldhede. Det er altid trist når et mejeri skal lukkes, men DMF vil naturligvis forsøge at hjælpe medarbejderne videre i deres arbejdsliv.

Se mere

Tid til at vælge årets tillidsrepræsentant

Er det din tillidsrepræsentant der fortjener et skulderklap ? Derfor har du nu muligheden for at indstiller ham eller hende til Årets TR i DMF.

Se mere

Fit for fight med sundhedsordningen i PensionDanmark

Det er Mænds Sundhedsuge i denne uge, og måske skulle du bruge anledningen til at sikre, at du er fit for fight.

Se mere

Nyt hold mejerister

DMF ønsker de nye mejerister tillykke med veloverstået eksamen.

Se mere

Flere tjekker pensionen på mobilen

Du behøver ikke tænde for pc’en for at tjekke din pension. Med PensionDanmarks app kan medlemmerne både følge med i pensionen og bestille tid til behandlinger i deres sundhedsordning. Det har rigtig mange medlemmer fundet ud af.

Se mere

Pensionsmillionærer

Antallet af pensionsmillionærer vokser støt, viser en ny undersøgelse fra PensionDanmark.

Se mere

Flere kan have gavn af at tilpasse deres forsikringer

3 pct. af de, der indbetaler til en pensionsordning i PensionDanmark, har benyttet sig af muligheden for at justere deres forsikringer ved død, førtidspension og kritisk syg-dom. Men ifølge PensionDanmark kunne flere have gavn af det.

Se mere

DMF Midtvests familietur

Så er det tid til den årlige familie tur

Se mere

Stemmeresultat for overenskomsten 2017

Der er stemt ja til overenskomsten, neden under er der redegjort for stemme data for DMF medlemmer - Se også den nye overenskomst 2017-2020

Se mere

FAKTA OM OVERENSKOMSTFORLIGET

Din overenskomst er for øjeblikket til afstemning. Først og fremmest vil vi gerne slå fast, at lige meget om du ønsker at stemme JA eller NEJ til det indgåede forlig, så vil vi opfordre dig til at bruge din ret til at stemme om din overenskomst!

Se mere

Husk at stemme til overenskomsten

Ok avisen er ude, og der skal nu stemmes om overenskomsten For at du kan beslutte dig for om du skal stemme ja eller nej til overenskomsten, kan du gøre følgende .

Se mere

Der er indgået forlig på mejeriområdet

Efter lange forhandlinger er der nået til enighed om indgåelse af overenskomst på mejeriområdet. Der er opnået forbedringer på en række områder, der er bl.a. sikkert mulighed for bedre pension, samt forbedringer for børnefamilien og seniorerne.

Se mere

Så kom OK2017 forhandlingerne igang

Der har i dag været forhandlet fornyelse af fællesoverenskomsten på mejeriområdet. DMF´s forhandlingsudvalg har sammen med de øvrige forbund, haft første reelle overensforhandling. DMF´s forhandlingsudvalg består af Günther Mortensen, Jan Hartvigsen, Lars Lund og Lars Gram som forhandlingsleder. Nedenstående er Logbog fra OK2017 forhandlingerne.

Se mere

PensionDanmarks sundhedstest hjælper medlemmerne

Knap 10.000 medlemmer har taget PensionDanmarks sundhedstest efter det første år. Og mange af dem får efterfølgende hjælp via deres sundhedsordning.

Se mere

Forbedret hjemmeside, når du vil tjekke din pension

PensionDanmarks hjemmeside – pension.dk – er blevet forbedret med nyt design og nye muligheder. Det gør det nemmere for dig at få styr på din pension - også via mobil eller tablet.

Se mere

Hvilke krav skal DMF stille til overenskomsten i 2017?

DMF's forhandlingsudvalg vil rigtig gerne hører DIN mening om hvilke krav der skal prioriteres til de kommende overenskomstforhandlinger. Der er allerede godt 150 DMF medlemmer som har prioriteret OK-kravene.

Se mere

Jesper fik hurtig hjælp af fagforeningen

Jesper Schultz Nielsen, 30, blev noget overrasket, da han en dag fik en mail fra Danske Mejeristers Fagforening,

Se mere