Flere tjekker pensionen på mobilen

Flere tjekker pensionen på mobilen

Du behøver ikke tænde for pc’en for at tjekke din pension. Med PensionDanmarks app kan medlemmerne både følge med i pensionen og bestille tid til behandlinger i deres sundhedsordning. Det har rigtig mange medlemmer fundet ud af.

Pensiondanmark Icon On Iphone And Icon CMYK 03Croptophone

De nyeste tal fra PensionDanmark viser, at fire ud af ti tjekker deres pension via mobil eller app. Det er en fordobling i forhold til for et år siden, hvor to ud af ti brugte mobil eller app.

"Det er meget positivt, at medlemmerne har opdaget mulighederne i app’en, da de typisk ikke sidder foran en computer i hverdagen. Med app’en kan de tjekke pensionen eller booke en sundhedsbehandling, når det passer dem – også selvom de befinder sig på fx en byggeplads," siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

I alt var der knap en halv mio. medlems-logins hos PensionDanmark i 2015. App’en fungerer på både iPhones og Android-smartphones og giver mulighed for:

  • at se størrelsen på opsparingen

  • at se, hvor meget arbejdsgiveren indbetaler til pensionen måned for måned

  • at se, hvad der bliver udbetalt i forsikring ved død, førtidspension og visse kritiske sygdomme.

  • at bestille tid til behandlinger i PensionDanmark Sundhedsordning

  • at se hvilket sundhedscenter der ligger tættest på dig i Google Maps.

 Pensionstjek uden brug af NemID – Sådan gør du
Find app’en ved at søge på PensionDanmark i App-store eller Google-play. Du opretter din pinkode til app’en ved at logge ind på pension.dk/dinpension. Her kan du oprette din pinkode under ”Dine kontaktdata”. Med pinkoden slipper du for fremover at skulle have nøglekortet til NemID frem, når du bruger app’en.

 

Del på Facebook