Oversigt

Hvor meget står der på din pensionskonto i PensionDanmark?

Din pension voksede flot i 2017. I den årlige pensionsoversigt kan du se, hvor meget du har fået ind på pensionskontoen. Brug også anledningen til at tjekke dine forsikringer i pensionsordningen.

Ursulabach PD 6M4A9675Har du din pension i PensionDanmark, så lander din årlige pensionsoversigt i din e-Boks i løbet af denne uge. Måske har du allerede modtaget den. Udover at tjekke din pensionsformue, så er det også en god anledning til at få et overblik over dine forsikringer i pensionsordningen.

Forsikringerne passer som udgangspunkt til de flestes behov. Men hvis du siden dit sidste pensionstjek fx er blevet gift, har fået barn, eller har købt en ny bolig, kan det betyde, at du bør justere dine forsikringer. Ved at logge ind på PensionDanmarks hjemmeside på pension.dk får du det fulde overblik over din pensionsordning, og her kan du også nemt justere dine forsikringer. Du kan fx:

  • - vælge beløb ved førtidspension
  • - vælge beløb ved kritisk sygdom
  • - vælge mindstebeløb til de efterladte ved dødsfald før pensionsalderen
  • - bestemme, hvem der får pengene, hvis du dør.

Saml pensionen ét sted

Husk, at det kan være en fordel at samle dine pensioner, hvis du har opsparinger i andre selskaber. Du betaler nemlig administrationsomkostninger i alle de pensionsselskaber, hvor du har penge stående. Log ind på pension.dk. Her kan du via PensionsInfo hente oplysninger om dine eventuelle andre pensionsopsparinger og herefter samle dem i PensionDanmark.

Del på Facebook